Perusteet bingo peli

Bingo on yksi yksinkertainen ja yleinen peli   kaikkina aikoina. On se lasten puolue, luokkahuoneet, hyväntekeväisyys toimintoja tai yksinkertainen ajan kulua, Bingo pitää sijoittaa kaikkialla.

Bingo alkunsa Euroopassa. Varhainen pelejä pelattiin Italiassa vuonna 1500. myöhemmin Ranskan antoi pelin ja esitteli ensimmäisen bingo kortteja. Myöhemmin saksalaiset käytetään pelin tech lapsille peruslaskutoimituksia Englanti. Vuoteen 1800 peli oli tarttunut koko Euroopassa. Peli esiteltiin Amerikassa 1900-luvun alussa. Koska sen jännittävä luonne, peli levisi nopeasti ja oli pian käyttää paitsi kokoontumisia vaan myös varainhankintaa tapahtumia erityisesti kirkon. Nykyäänkin peli käytetään hyväntekeväisyyteen toimintoja ja peruskouluissa.

Ennalta tarvikkeet pelata peliä ovat bingokorteissa ja bingo häkeissä, jotka sisältävät pallot kutsua pois. Bingo kortit koostuu viisi riviä ja viisi saraketta. Nämä kaksikymmentäviisi tilat perinteisesti on numerot kirjoitetaan niitä. Kuitenkin lisätä potkuja että tuli yksi voi korvata niitä autoja, liikennemerkkejä jne daubers tai siruja käytetään merkitsemään numeroita, joita kutsutaan pelissä. Yleensä pelaajat suosivat daubers pelimerkkejä. Suosio daubers on kasvanut niin paljon, että daubers nyt tulevat eri koot, muodot ja mallit, kuten Uncle Sam daubers, Elvis daubers jne yksilöllisiä daubers ovat myös muodissa. Bingo sisältää kaikki tarvittavat vaatimukset.

Kuten kaikki muut pelit, Bingo nauttii se oma terminologiaa. Yksi on oltava tietoinen Vihko, Blackout, Haalari, Face ja lukuisat muut ehdot pelata pelin helposti.

Vuosien eri teoksia peliin ovat löytäneet tiensä kirjaan pysähtyy. On kirjoja saatavilla aloittelijoille, pelaajille valmiita taitavia peli, myös niille, jotka haluavat huijata pelissä. Vaikka peli on melko yksinkertainen, vakava pelaajat voivat laatia tiettyjä strategioita käyttäen näitä teoksia. Kirjat myös auttaa pelaajia monipuolistaa eri muita pelejä käyttämällä bingo. Jotkut hakemistoja olemassa, että listan paikoista, joissa peli on pelattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *