Dominion korttipeli

Dominion on nopeatempoinen korttipeli, jossa sinun rodun ja taistella muiden monarkeista Yleishaku hankkia määräysvalta niin paljon maata kuin mahdollista. Voit tehdä tämän, voit palkata kätyreitä, rakentaa rakennuksia, siistiä linnan, ja täytä kassaan oman kassaan. Kaikki nimissä luomaan suurin Dominion tunnetuissa maailmassa!


Karlo Pušić-2015

Olet hallitsija, kuten vanhempasi ennen, hallitsija pieni miellyttävän valtakunnan jokien ja ikivihreitä. Toisin kuin vanhemmat kuitenkin, sinun on toiveita ja unelmia! Haluatko isompi ja parempi valtakunnan, enemmän jokia ja puita. Haluatko Dominion! Kaikkiin suuntiin olla läänitysten, freeholds, ja feodums. Kaikki ovat pieniä maa, ohjataan pikkumainen herrojen ja hipoo anarkiaa. Sinä tuo sivilisaation näitä ihmisiä, yhdistää ne alla bannerin. Mutta useat muut hallitsijoista on ollut täsmälleen sama ajatus. Sinun on rodun saada mahdollisimman paljon Lunastamaton maa kuin mahdollista, käskeä kilpailua pois matkan varrella.

Vuonna Dominion, jokainen pelaaja aloittaa samanlaisen, hyvin pieni korttipakan edustaa käynnistysteho niiden kansakunnan. Keskellä pöytää on valikoima muita kortteja, kuten rahaa, maa, käskyläiset ja rakennuksia, jotka voit ostaa. Kautta valikoima kortteja ostaa, ja miten pelaat kätesi kun piirtää niitä, voit rakentaa oman kannen lennossa, pyrkimys tehokkain polku maahan kortit, jotka sisältävät voiton pisteitä tarvitaan voittaa pelin.

Pelattavuus Dominion on melko ainutlaatuinen, mutta on yllättävän yksinkertainen käsite oppia. Ydin peli on kannen rakentaminen: rakennuksen korttipakan edetessä pelin luoden hienosäädetty moottori, joka auttaa keräät eniten voitto pisteitä loppuun mennessä.

Aloitat jokaisen kierroksen kourallinen kortteja oman räätälöityjä ja keskeneräiset kannelle. Jotta voit voittaa pelin, sinun täytyy varmistaa, että kädet piirtää ovat tehokkaita ja toimivia. Teet että ostamalla kortit joukko kortteja pöydälle, joista jokainen maksaa tietyn määrän kuparia (InGame rahan) ostaa. Esimerkiksi ei olisi viisasta ostaa maata kortit (jotka antavat sinulle voiton pistettä) alussa peli, koska ne vain tukkia käteen ja estää sinua ostamasta enemmän kortteja tai pelissä voimakkaita toimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *