Kolmen kortin pokeri perusteet

Kolmen kortin pokeri on nopeatempoinen peli, joka on helppo oppia noviisi korttia pelaaja.

Peli pelataan 52 kortin pakalla ja pelataan välillä jälleenmyyjä ja yhden pelaajan.

Soitin ja jakaja ovat kukin jaetaan 3 korttia, jotka sijoitetaan alaspäin. Toisin kuin ruletti, joka on kaikki pyöräytyksestä Tavoitteena peli on sinulle saada korkeamman kolmen kortin käsi kuin jakaja. Tärkeä sääntö, että ihmisten täytyy muistaa, kun pelaa kolmen kortin pokeri on koskien käsi riveissä. Kolmessa kortin pokeri suorassa on suurempi kuin värin, koska on vähemmän tapoja tehdä 3 kortin suora kuin 3 kortin värin.Voit pelata suosikki nettipokeria monet johtavat kohteet verkossa myös .

On vain vähän strategia ja mitään bluffaa mukana tässä pelissä, ja siksi sanoin alussa, että se on peli aloittelijalle. Tärkein päätös tässä pelissä tulee, kun pelaaja tarkastellaan ensin korttien hän jaetaan. Täällä hän on päätettävä, luovuttaa tai korottaa. Kolmessa kortin pokeri korottaa tarkoittaa maksat nähdä jakajan korteista.

Pienin käsi täytyy olla ennen nostaminen on vähintään ässä korkea joko kuningas tai kuningatar, muuten pitäisi luovuttaa. On kierre tässä muodossa pokeria kuitenkin, että jakelijalla voi olla korkeampi kolmen kortin käsi kuin sinä ja silti menettää pelin. Se toimii seuraavasti, jakajan on oltava kuningatar korkea käsi tai parempi, tai hänen kätensä ei lasketa pelin. Joten teoriassa jos sinulle jaetaan kädessä vain kymmenen siinä voit silti voittaa käden. Tämän twist tapahtuisi kuitenkin, sinun täytyy nostaa jakaja, joten harkitse tarkkaan ennen nostaa heikolla kädellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *