Käsi N Jalka korttipeli

Ne, jotka tuntevat korttipelejä Canasta tai Rommi, rakastavat pelaa jännittävä perheen korttipeli Käsi n Jalka. Käsi n Jalka on haastava korttipeli, joka tarjoaa kuormien hauskaa ja on pelataan strategian ja runsaasti nokkeluus. Sinun täytyy ostaa virallista Käsi n Jalka kannen pelikortteja koska ne sopivat jälkeen keskiaikainen merkkiä ja sisältää, Lords, naiset, Jokerit, Jesters ja Villains. Nämä erityiset kannet sisältävät 262 korttia kullekin (vastaa 5 kannet). Kuitenkin, jos et halua käyttää virallista Hand n Jalka korttien kanssa omituinen puvut, on olemassa sääntöjä Classic Hand Ja Jalka saatavilla verkossa. Ikäryhmä peli on kymmenen ja ylös ja peli voi kestää yhdestä kolmeen tuntia.

Esine korttipelin Hand n Jalka on pelata kaksikymmentäkaksi korttia kaksi paaluilla yksitoista korttia kullekin. Yksi kasa kutsutaan Käsi ja toinen kasa Jalka. Pelaajat yrittää tehdä vähintään kolme ryhmää tai useampia seitsemän korttia kullekin. Tämä tapahtuu pelaamalla Hand ensin, sitten Jalka. Korkeimmat pisteet jälkeen neljän kierroksen voittaa. On suositeltavaa, että pelaat neljä ihmistä, pariksi osaksi kumppanit istuu vastapäätä toisiaan. On peli muunnelmia, jotka mahdollistavat kahdesta kuusi pelaajaa.

Kortit annetaan erilaisia arvoja ja on eri tehtävät, esimerkiksi Lady käytetään kahdella tavalla. Hän voi käyttää aikana hylkäyksen estää seuraavan pelaajan saamasta hävittämään kasaan tai hän voi käyttää lisäaineena puhtaan ryhmä sata bonuspistettä. Jos pelaaja on hallussaan Lady kun kierros päättyy, se lasketaan viisisataa pistettä vastaan yksittäisen pelaajan tai joukkueen. Herra lasketaan kaksikymmentä pistettä ja on korkein puku kortti. Konna, kuten Lady lohkojen seuraava pelaaja ottamasta hävittämään kasaan. Konna näkökulmasta arvo on nolla, ja ainoa tapa se voidaan toistaa tapahtuu hävitä. Villi kortti koostuvat Jokeri, arvoinen viisikymmentä pistettä ja Jester kannattaa kaksikymmentäviisi pistettä. Molemmat näistä korteista käytetään puolustus kortteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *